تيترآنلاين - ضرورت توجه به همه وجوه امنيت و اقتدار نظام - نسخه قابل چاپ

ضرورت توجه به همه وجوه امنيت و اقتدار نظام

1 اسفند 1389 ساعت 12:05

نويسنده : فتح الله آملي

اين روزها در هر محفل و مجلسي كه مي‌نشينيد صحبت بر سر ماجرايي است كه در روز 25 بهمن پيش آمد. عده‌اي به جد براين اعتقادند...


تيترآنلاين - اين روزها در هر محفل و مجلسي كه مي‌نشينيد صحبت بر سر ماجرايي است كه در روز 25 بهمن پيش آمد. عده‌اي به جد براين اعتقادند كه همه كساني كه در اين تظاهرات شركت كردند، حال چه شعارهاي تند يا آرام داده باشند و چه هيچ شعاري نداده باشند، به خاطر نوع و نحوه ابراز مخالفتشان آن هم در اين شرايط زماني و با توجه به مجموعه تحولاتي كه در عرصه سياسي بين‌المللي و بويژه در خاورميانه و شمال آفريقا رخ داده و يا در حال رخ دادن است، حركتي ضد انقلابي، ضد اسلامي، ضد ملي و ضد امنيتي صورت داده‌اند كه هيچ توجيهي برنمي‌تابد. به همين اعتبار مقابله همه جانبه و شديد با آنان حق طبيعي نظام اسلامي است و اين حق و مشروعيت را از اقبال حداكثري و پشتوانه مردمي خود مي‌گيرد. چه حتي اگر قائل به دمكراسي نيز باشيم. مردم در تظاهرات خودجوش 22 بهمن با آن شور و حماسه، پيوند مجدد خود را با نظام، در عرصه هاي نمايان و پيش روي، به نمايش گذاشتند كه مي‌توان از آن هنوز پشتوانه حمايت حداكثري را فهميد. پس علت تظاهرات غيرقانوني مخالفين هرچه كه بود و هرچه كه هست قابل دفاع و پذيرش نيست و چون از چنين حركاتي بيش از هرچه و هركه، آنهايي سوءاستفاده مي كنند كه از حركات مردمي و خيزش‌هاي انقلابي توده‌هاي محروم برعليه نظام‌هاي مسبتد وابسته به استكبار برآشفته‌اند قاعدتاً حركاتي از اين دست جز آنكه به كار تبليغات رسانه‌اي، اردوگاه زخم‌خورده سلطه‌گران بيايد، كاركرد ديگري ندارد.

از ديدگاه خود نگارنده نيز تظاهرات و راهپيمايي 25 بهمن پس از راه‌پيمايي حماسي 22 بهمن، چه با نيّت قبلي و چه بدون نيّت قبلي، قابل دفاع و توجيه نيست و كسانيكه در آن شركت كردند خواسته يا ناخواسته در مسيري گام برداشتند و به كمك جرياني شتافتند كه عزّت و استقلال و استكبار ستيزي و هويّت انقلابي و اسلامي نظام اسلامي و مقاومت مردم را هدف گرفته‌ است.

اما در كنار اين نظر و عقيده، عده ديگري نيز استدلال ديگري را مطرح مي‌كنند. نگارنده با يكي از آنان بحث مفصّلي داشت و گرچه قبول كرد كه اين نوع اعلام حضور در شرايط فعلي، بيشتر خواسته دشمن را برآورده مي‌كند تا اينكه بيانگر اعتراضات اصلاحي گروهي باشد كه برعليه ناديده گرفتن حق خود براي اظهار عقيده و وجود، برآشفته‌اند. اما حرفهاي او هم اين بود كه ما فقط مي‌خواهيم ديده شويم. وقني به ما اجازه راهپيمايي و يا تأسيس يك حزب را نمي‌دهند تا در آن حرف بزنيم و ديده شويم و همواره به ما برچسب صهيونيستي و آمريكايي مي‌زنند و ما را ضددين و ضداسلام و انقلاب و امام مي‌خوانند و وقتي يك طرفه فقط و فقط با زبان تهديد و تحقير و هتاکي و ناسزا روبرو مي‌شويم بدون آنكه كوچكترين حق دفاعي داشته باشيم، چه كنيم؟ چگونه بگوئيم كه ما هستيم؟ البته ممكن است از اين حركتها عده‌اي هم سوءاستفاده كنند. منافقين هم بخواهند بهره‌برداري نمايند، اغتشاش كنند، شهيدسازي كنند، قاعدتاً صهيونيست‌ها و آمريكايي‌ها و انگليسي‌ها هم به دنبال آب گل‌آلودي هستند كه ماهي‌هاي خود را صيد كنند اما وقتي در قانون اساسي اجازه راهپيمايي آرام و قانوني داده شده و در چهارچوب قانون همه حق اظهارنظر آزادانه را دارند چرا چنين اجازه‌اي داده نمي‌شود؟... گفتم آخر راهپيمايي براي چه؟ اصولاً براي چه مقصد و منظوري؟ به هر حال ساز و کار انتخابات که هست. آيا بايد اول برادري خود را ثابت کنيم تا بعداً بتوان ادعاي ارث داشت؟ ... بگذريم ... بحث ما طولاني شد و نمي شود دراين مختصر به واگويه تمام آن پرداخت اما اگر اجازه بدهيد به چند نکته اشاره کنم:

1ـ نظام اسلامي با وجود همه انتقاداتي که نسبت به آن صورت مي گيرد، هنوز از پشتوانه مردمي قابل قبول برخوردار است. مردم هر چند هزاران گلايه از روزگار و اين و آن دارند اما براي دفاع از اسلام و انقلاب آماده اند و به اندازه کافي هوشمندند که تشخيص دهند حکومت به آنان خدمت مي کند و يا خيانت.

2ـ بهترين پشتوانه انقلاب مردمند. و تمامي اجزاي حکومت بايد به اين نکته بيش از هر چيز تکيه کنند. هيچ قوه قهريه يا پليس و يا هيچ ارگان و نهاد ديگري نمي تواند در مقابله باتهديدها کارايي حضور و پشتوانه مردمي را داشته باشد چه بسا ناديده گرفتن اين اصل و روي آوردن به قهر و خشونت و سرکوب نقض غرض هم بکند.

3ـ مسوولان و دستگاه هاي قضايي و امنيتي همچنان که بايد با حرکات آشوب طلبانه و مشکوک و به قصد براندازي و در خدمت اردوگاه دشمن و دنياي سلطه از امنيت و اقتدار نظام و ملت قاطعانه دفاع کنند ضمنا مقابله با انسداد سياسي و ايجاد فضاي باز بيشتر فکري و آزادي احزاب و تشکلهاي سياسي در چارچوب قانون اساسي را نيز بخش مهمي از حفظ امنيت و ثبات جامعه و حفظ انقلاب و نظام بدانند.

4ـ همچنان معتقدم افراط گرايي، ايجاد فضاي امنيتي وتحديد آزاديهاي مشروع مدني،اظهارنظرهاي يکسويه رسانه هاي و تحقير و حذف منتقدان و مخالفان صادق و دلسوز که درصدد اصلاحند و نه براندازي، راه حل مناسب و درستي براي تثبيت نظام اسلامي نيست و بستر رشد و تکثيرميکربها و ويروسهايي را فراهم مي کند که منافقين، سلطنت طلب ها و مزدوران نظام سلطه از آن تغذيه مي کنند.

5ـ رسانه ملي وظيفه دارد که زمينه بيشتر تعاطي افکار را فراهم آورد و با تهيه برنامه هايي که در آن کارشناسان متعهد و دلسوز و از همه جريانهاي فکري درون نظام به بحث و جدل احسن مي پردازند، فرصت بهانه جويي را از دشمنان که نظام اسلامي را به عدم تحمل آزادي محکوم مي کنند، بگيرد و زمينه روشنگري اجتماعي و اقناع عمومي را در همه زمينه هاي اختلافي فراهم بياورد.


کد مطلب: 1928

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.5b8urhb9wiupr.html?1928

تيترآنلاين
  http://titronline.ir