تيترآنلاين - براساس واقعیت های اقتصادی وارد بورس شوید - نسخه قابل چاپ

براساس واقعیت های اقتصادی وارد بورس شوید

9 فروردين 1392 ساعت 15:41

کارشناس بازار سهام به کسانی که علاقه مند به سرمایه گذاری در بورس هستند توصیه کرد حتما با اطلاعات و آگاهی کافی وارد این کار شوند و از رفتارهای هیجانی پرهیز کنند


تيترآنلاين : کارشناس بازار سهام به کسانی که علاقه مند به سرمایه گذاری در بورس هستند توصیه کرد حتما با اطلاعات و آگاهی کافی وارد این کار شوند و از رفتارهای هیجانی پرهیز کنند. 
به گزارش بانکیا از رادیو اقتصاد، آقای جعفری گفت: کسانی در بازار سرمایه موفق هستند و کارهای آنها ریسک کمتری دارد که از پدیده ای به نام دنباله روی جمعیت دور هستند و بر اساس واقعیت های اقتصادی و متغیرهای عینی تصمیم سازی می کنند.
وی گفت: اطلاعات و آگاهی رمز تصمیم گیری صحیح در هر بازاری است و بازار سرمایه با توجه به میزان ریسک منطقی ، بازده نقدی و نقدپذیری سهام و همچنین نداشتن محدودیت ورود و خروج با هر میزان بودجه از مطلوبیت خوبی در مقایسه با بازار ارز و سکه و بازار املاک برخوردار است.
جعفری افزود: یک فرد می تواند با یک میلیون تومان سرمایه وارد بورس شود اما با این مبلغ نمی توان در بازار ارز و سکه یا مسکن حاضر شد.
وی به کسانی که در ابتدای کار هستند و می خواهند تازه وارد بازار سرمایه شوند گفت: حتما از مشاوره شرکت های تخصصی و از صندوق های سرمایه گذاری استفاده کنند چون این گروه از توانایی علمی و تجارب کافی برای داد و ستد پربازده سهام برخوردارند و در صندوق سرمایه گذاری معمولا سبدی از سهام شرکت های متنوع خرید و فروش می شود که ریسک ضرر و زیان را کاهش می دهد.
جعفری تاکید کرد : همه صاحبان کسب و کار و افرادی که برای سرمایه گذاری تلاش می کنند ، به پردازش اطلاعات نیاز دارند تا در مسیر صحیح اقتصادی قرار گیرند.
وی گفت : برای اینکه در فعالیت های اقتصادی و هر گونه تصمیم گیری موفق شویم باید انتخاب درست داشته باشیم و کارهای درست هم درست انجام دهیم.
جعفری اثربخشی سرمایه گذاری را در انتخاب درست دانست و گفت : باید بدانیم چه سهامی را از چه شرکتی و به چه میزانی خریداری کنیم و اگر انتخاب ما درست نباشد تلاش های بعدی حتی اگر با بهروری بالاتر همراه باشد باعث شکست می شود.
وی افزود: این دو اصل تحت تاثیر متغیرها و تحولات محیطی و ساختار نرم ابزفزاری و سخت افزاری واحدهای اقتصادی است و سهامادارن خبره به شریط منساب اقتصادو سایسی هم توجه می کنند ، باید اطلاعات را جمع اوری و بر اساس ان تصمیم سازی کنیم. تصمیم درست هم موقعی گرفته می شود که این اطلاعات را درست تجزیه و تحلیل و با اینده شناسی خوب سهامداری برنامه ریزی کنیم که این کارها را پردازش اطلاعات اطلاعات می گویند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت : خرید سهام از طریق صندوق های سرمایه گذاری مشترک ، بهترین راه ورود به بورس است ، این صندوق ها ، ارزیابی حرفه ای و مدیریت حرفه ای از روند بازار دارند و بازدهی انها به توجه به نوع فعالیت صندوق تا حدودی زیادی تضمین شده است.
جعفری اظهار داشت : ‌صندوق های سرمایه گذاری مشترک از مدیریت ریسک بیشتری برخودار بوده و ارزیابی انها نیز آسان است.علاقه مندان به حضور در این صندوق ها می توانند با مراجعه به سایت های اصلاع رسانی متنوع سازمان بورس و اوراق بهادار کشور از ویژگی های این صندوق ها اطلاعات خوبی به دست آورند و با دقت بیشتر تصمیم گیری کنند.
کسانی که با پول اندک و دانش کم قصد سرمایه گذاری دارند ، بهتر است از طریق صندوق های سرمایه گذاری اقدام کنند البته نباید با نگرش کوتاه مدت وارد این حوزه شد و سرمایه گذاری ماندگار و طولانی مدت در این صندوق ها با سود همراه خواهد شد.
جعفری تصریح کرد : سرمایه گذاران غیر حرفه ای با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق ها نیازی به خرید و فروش سهام ندارند و این اقدام را مدیران صندوق ها انجام می دهند.
سایت های متعددی برای این منظور راه اندازی شده است که مهم ترین آنها سایت های سنا ، کدال و بورس تهران است.
توسعه، تعمیق و ثبات بخشی به بازارهای مالی نیازمند معرفی، به کارگیری و ترویج ابزارهای نوین برای تجهیز و مدیریت تخصصی منابع خرد و کلان در گردش داخل و خارج بازار سرمایه است.
یکی از این ابزارها صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت است. از مزایای این گونه صندوق ها می توان به نقدشوندگی سریع واحدهای سرمایه گذاری در هر زمان، داشتن مدیریت حرفه ای و شناخت بازار و تضمین حداقل سود برای سرمایه گذاران اشاره کرد.
هدف از تشکیل صندوق های سرمایه گذاری ، جمع آوری وجوه از سرمایه گذاران و اختصاص آن ها به خرید انواع اوراق بهادار با درآمد ثابت به منظور کاهش ریسک سرمایه گذاری، بهره گیری از صرفه جویی ناشی از مقیاس و تامین منافع برای سرمایه گذاران است.


کد مطلب: 5608

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdca.wnmk49nia5k14.html?5608

تيترآنلاين
  http://titronline.ir